Despre noiObiectiveMembriInscrieriContact
LegalRacing
NoutatiLegislatieMedia CenterTuning & MotorsportEvenimenteReportajeBazarAutoritati
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUBARU FORESTER XT 2006 RacingCode 6speeds
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului LegalRacing -> Subaru
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andreitentean

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2006 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cei de la Subaru sunt renumiti pt nepricepere si nerespectarea sistemului de reparatie in garantie. eu am fost primul care am aflat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
SEBASTIAN
CHAIRMAN

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: B U C U R E S T I

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au o maniera foarte civilizata de a te scarbi.
Am sa merg pe calea legala, plus media.

Data înscrierii: 19/Iun/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 2:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat sper sa rezolvi problema.Ai revenit la Opel Astra ca masina de strada?Ca nu am mai auzit nimic de ea de anul trecut.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SEBASTIAN
CHAIRMAN

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cu ce sa circul nu e problema, dar totusi eu am platit un Forester care sta.
CHAIRMAN

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://videos.streetfire.net/category/WRX/1/44728fcd-6703-41fd-b81a-985300c7e239.htm
ce pacat ca la noi nu exista modelul sti.

CHAIRMAN

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SUBARUMOTORS nu are curaj sa raspunda in scris, nu vor sa-mi dea excluderea de garantie in scris.

Data înscrierii: 16/Iun/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 2:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing
Atunci sa rezolve garantia.

Al3xius

Data înscrierii: 13/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SEBASTIAN a scris:
SUBARUMOTORS nu are curaj sa raspunda in scris, nu vor sa-mi dea excluderea de garantie in scris.

E normal sa nu aiba curaj pt ca si-ar pune singuri latzul de gat !

Asa am patit eu cu cei de la asigurari ! Gura multa si scandal pana i-am pus sa-mi dea in scris ca nu sunt de acord ! Rolling Eyes Oricum acolo era vorba de o suma mult mai mica...

Succes !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
SEBASTIAN
CHAIRMAN

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si la mine sunt cca 400-500 euro. Ce suma e asta?

Data înscrierii: 13/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 2:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci fac scandal ca prostii ! Credeam ca e vorba de cateva mii bune de euro ! La mine a fost o suma si mai mica(aprox 250 de euro...).

Cel mai bine se rezolva pe cale legala! Si o sa scoata mai multi bani din buzunar !

Succes!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului LegalRacing -> Subaru Ora este GMT + 6 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Următoare
Pagina 7 din 15

Mergi direct la:  
Puteți crea un subiect nou în acest forum
Puteți răspunde la subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum