Data înscrierii: 24/Sep/2009 Mesaje: 26 Locație: bucuresti
Trimis: Vin Oct 16, 2009 8:52 pm Titlul subiectului: Impreza WRX 2007
Salutare la toata lumea!
In sfarsit mi-am indeplinit un vis : am reusit sa-mi iau un Subaru Impreza WRX!
Masina am luat-o de la un amic, si este intr-o stare exceptionala, fiind in starea originala, fara nici un fel de modificari.
An: 2007
KM:54.000
O am de o saptamana si sunt extrem de incantat de ea. Este o masina cu adevarat speciala.
As vrea sa-i montez cat de curant o bara de rigidizare intre amortizoarele din fata. Am gasit ceva de la Summit, ce parere aveti? Imi recomanda cineva altceva? Thanx _________________ impreza wrx 07
Trimis: Lun Oct 19, 2009 7:29 pm Titlul subiectului:
multumesc.
Sebastian, un sfat te rog: ce mi-ai recomanda pentru bara de rigidizare dintre amortizoare?
tu aduci? sau te ocupi doar de resoftare? _________________ impreza wrx 07
Data înscrierii: 17/Ian/2006 Mesaje: 6223 Locație: B U C U R E S T I
Trimis: Lun Oct 19, 2009 9:27 pm Titlul subiectului:
Personal pe masina mea eu nu am montat astfel de bari de rigidizare.
Caroseria de Impreza este foarte rigida si nu simte nevoia de asa ceva.
Daca trebuie neaparat sigur ca putem aduce insa nu-mi place sa recomand piese doar de dragul de a fi acolo.
Ce iti recoamd este un set de suporti de motor preferabil CUSCO.
Racing Code a acoperit un procent de cca. 90% din modele Subaru si Mitsubishi(gama sport) resofate in Romania.
Ulterior procentul a crescut deoarece au inceput sa vina si masinile resoftate de PRODRIVE, ECUTEK, GAETMO, si altii.
Gama servicilor oferite de RacingCode s-a diversificat foarte mult, inclusiv piese, masurare putere pe stand dyno profi...mecanica.
Aici ai un film cu un model relativ similar, identic din pdv al motorului:
http://www.youtube.com/watch?v=C79R3UMZzwo _________________
Trimis: Mar Oct 20, 2009 9:29 pm Titlul subiectului:
SEBASTIAN a scris:
Personal pe masina mea eu nu am montat astfel de bari de rigidizare.
Caroseria de Impreza este foarte rigida si nu simte nevoia de asa ceva.
Daca trebuie neaparat sigur ca putem aduce insa nu-mi place sa recomand piese doar de dragul de a fi acolo.
Ce iti recoamd este un set de suporti de motor preferabil CUSCO.
Racing Code a acoperit un procent de cca. 90% din modele Subaru si Mitsubishi(gama sport) resofate in Romania.
Ulterior procentul a crescut deoarece au inceput sa vina si masinile resoftate de PRODRIVE, ECUTEK, GAETMO, si altii.
Gama servicilor oferite de RacingCode s-a diversificat foarte mult, inclusiv piese, masurare putere pe stand dyno profi...mecanica.
Aici ai un film cu un model relativ similar, identic din pdv al motorului:
http://www.youtube.com/watch?v=C79R3UMZzwo
Sebastian, multumesc mult pentru precizari. Apreciez detalierea.
Probabil iti voi urma sfatul si nu voi mai monta bara de rigidizare.
Zilele urmatoare o sa-mi fac putin timp sa trec pe la voi sa-mi spui despre suportii de motor si sa ma mai sfatuiesc cu voi.
Bafta! _________________ impreza wrx 07
Trimis: Mie Oct 21, 2009 6:21 pm Titlul subiectului:
multumesc
apropos, o intalnire pentru toti posesorii de suby facem si noi in bucuresti? sau sunt deja programate si nu stiu eu...
stiu ca exista pentru vag, opel, mazda, honda, bmw, etc. _________________ impreza wrx 07
Ora este GMT + 6 ore Du-te la pagina 1, 2, 3, 4Următoare
Pagina 1 din 4
Puteți crea un subiect nou în acest forum Puteți răspunde la subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum