Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 58 Locație: Bucuresti
Trimis: Lun Mai 21, 2007 3:30 pm Titlul subiectului:
eu nu prea inteleg de ce e asa de nervos si ofuscat acest domn WTX_SUA ... sa puna si el niste poze cu masina ... sa ne povesteasca putin despre ea ... nu prea inteleg de ce ne trateaza ca si cum ne-am dat jos ieri din cocotier...
Data înscrierii: 17/Ian/2006 Mesaje: 6085 Locație: B U C U R E S T I
Trimis: Lun Mai 21, 2007 7:03 pm Titlul subiectului:
Nu inteleg nici eu foarte bine insa oamenii care stau acolo au poate o alta mentalitate.
Mentalitatea e tabu si nu vreau sa ma aplec asupra ei.
Sa ne gandim cum fac boxeori la galele de box si ce-si spun cand se provoaca inate de meci, face parte din showul american si ca latura psihologica incearca sa vina cu mentalitatea de invingator.
De multe ori tine fiind un surplus moral, insa daca sti jocul si nu-l accepti insemna ca deja ai o mutare a jucatorului advers anihilata ce se poate intorce impotriva lui.
La noi europenii e altfel si poate suntem si putin meschini, putin ascunsi ca sa dam lovitura cea mare
WTX-SUA este rugat si el sa vina sa prezinte masinuta amanuntit, ceva din palmaresul ei cu filme, poze, grafice ce vrea el. Si multe multe detalii tehnice.
Poate ca si eu sunt iritat dupa intepaturile lui Virgil din trecut, dupa Daniel si chiar Maftei care inca nu confirma.
Daca acum eram la prima cursa probabil ca nici eu nu eram vehement.
E in regula asa?
Nu vreau jigniri, injurii, vreau argumente solide in aceasta discutie. _________________
Data înscrierii: 13/Sep/2006 Mesaje: 202 Locație: Craiova
Trimis: Lun Mai 21, 2007 9:20 pm Titlul subiectului:
SEBASTIAN a scris:
De multe ori tine fiind un surplus moral, insa daca sti jocul si nu-l accepti insemna ca deja ai o mutare a jucatorului advers anihilata ce se poate intorce impotriva lui.
Fara referire la masina americanului , daca respectivul conduce un cotetz , cu ce il incalzeste ca vine si se umfla in pene pe forum ca are super masina si de fapt si-o ia de la o masina de putere medie ?
Probabil majoritatea dintre noi , europenii , mergem pe principiul "fapte nu vorbe !". _________________ Many hearts but one soul - ACS Ghost Racing Team .
Data înscrierii: 09/Mai/2006 Mesaje: 281 Locație: Bucuresti
Trimis: Lun Mai 21, 2007 9:53 pm Titlul subiectului:
Fara suparare, dar copilu' ala v-a dat o pedala si voi ati pus botu....
Mai cititi odata parerea mea:
Relu a scris:
Parerea mea e ca nu ar trebui cazut in capcana dialogului cu un user "campion forjator" inchipuit. Daca are o masina cu care se poate da,si da dovada de cei 7 ani d-acasa, welcome ! Daca nu invata sa se poarte si nu are ce arata, nu are ce cauta pe forumul de fata.
Sa nu uitam ca legalracing este si trebuie sa ramina un forum al pasionatilor BINE CRESCUTI.
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Mai 30, 2007 4:20 am Titlul subiectului:
Foarte corect..dupa care mai conteaza si..cat consuma...glumesc.. nu sariti in capul meu,dar daca WTX-SUA chiar nu exagereaza cu nimic nu ar trb sa fim dezamagiti..nu-i usor sa compari o masina ff rapida de strada cu o masina de curse..exista cateva compromisuri...
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum