Despre noiObiectiveMembriInscrieriContact
LegalRacing
NoutatiLegislatieMedia CenterTuning & MotorsportEvenimenteReportajeBazarAutoritati
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am fost provocat de TEO cu EVO8
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului LegalRacing -> P R O V O C A R I
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SEBASTIAN
CHAIRMAN

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: B U C U R E S T I

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 12:35 pm    Titlul subiectului: Am fost provocat de TEO cu EVO8 Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa va spun ca Teo, ieri cand eram in trecere pe la un bun prieten m-a provocat, desigur intr-un mod elegant sau cat poate sa faca unul care foloseste apelative de tip MALAGA.
Nu am avut prea mult timp sa stau cu el de vorba si sincer nu vorbesc f bine engleza si nici nu inteleg o engleza stricata.
1. Daca ma dau cu cineva o fac de placere.
2. Daca ma dau pentru palmares trebuie sa fie cineva care confirma.
3. Nu-i agreez o parte din anturaj.

In concluzie in momentul in care masina mea o sa fie din nou functionala adica dupa 21.09.2007 se considera acceptata provocarea cu conditia ca modul de apelare sa fie altul si palmaresul lui Teo sa fie interesant.
Referitor la adresare nu as vrea sa fiu confundat cu alte persoane, care trec peste modu lui de adresare, pt cine nu stie MALAGA se poate interpreta ca echivalentul cuvantului LABAGIU.
Deci sa se dea cu ONO41 si cu Maftei.
Nu vreau sa creada cineva ca-i contest calitatile masinii dar daca nu este realmente f rapida si eu sa ma conving de asta ...

CHAIRMAN

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine are poze, filme cu acest evo este rugat sa le puna si desigur asteptam si comentarile.

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Locație: CONSTANTA

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MALAGA Laughing Laughing Laughing

asta e tare Laughing

ms de info

RacingCode chip tuning
PeterDesign™
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Virgil_DZ1

Data înscrierii: 25/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 12:20 am    Titlul subiectului: Re: Am fost provocat de TEO cu EVO8 Răspunde cu citat (quote)

SEBASTIAN a scris:
.
Nu vreau sa creada cineva ca-i contest calitatile masinii dar daca nu este realmente f rapida si eu sa ma conving de asta ...

Ono nu se mai da pe strada la curse!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SEBASTIAN
CHAIRMAN

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 2:46 am    Titlul subiectului: Re: Am fost provocat de TEO cu EVO8 Răspunde cu citat (quote)

Virgil_DZ1 a scris:
SEBASTIAN a scris:
.

Ono nu se mai da pe strada la curse!!!

Acum dupa ce e din nou pe locul doi ... era cel mai bun competitor ca l-am avut.
Inteleg ca a hotarat ceva si totusi regula a fost rupta in cursa cu tine. Wink
Din pacate Teo a plecat pt ca eram cu Foresterul si m-as fi jucat putin, chiar daca sansele mele de reusita sunt limitate.

Data înscrierii: 27/Mar/2007
Locație: br

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se zice MALACA=LABAGIU
Sus
b b m

Data înscrierii: 01/Mai/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baubau racing a scris:
Se zice MALACA=LABAGIU

esti vorbitor de limba greaca? stii sigur ca numai asta inseamna MALACA in greaca? nu mai pune si tu paie pe foc ca asa ajung oameni care stateau la aceeasi masa (sebi si theo) sa nu si mai vorbeasca dintr o neintelegere

cum spunea si relu, theo grecu a vorbit si s-a purtat ok cu toata lumea la corner, de la mecanici la patroni si am vorbit si cu sebi si i am explicat cum sta treaba cu MALAGA si alte vorbe de duh

hai sa fie pace si daca are cineva de spus in materie de tuning si curse sa o faca dar sa nu devenim acum profesori de limba greaca si studenti la drept moral care ne juram ca nu am vorbit "deocheat" in viata noastra

nu e theo grecu usa de biserica sau zeu in materie de tuning dar nici cel mai rau nu e

va salut cu respect pe toti
Sus
baubau racing

Data înscrierii: 27/Mar/2007
Locație: br

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sint grec dar de 6 ani stau mai mult printre ei....ceea ce am spus era o corectie la ceea ce a scris Seby nimic mai mult daca te-ai fi uitat mai bine ai fi vazut.Acest cuvint poate fi folosit in mai multe feluri depinde cum este pus in context poate fi spus intr-un mod simpatic sau jicnitor.Doar ei stiu ce au vb si nu e treaba mea.
Sus
SEBASTIAN
CHAIRMAN

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu va faceti probleme am inteles cum e cu acel cuvant si avem si noi asemenea subantelesuri.
Dat fiind faptul ca suntem doar cunostinte si nu prieteni acest mod de adresare imi este strain si cred ca daca ma duc la un tip pe care il stiu f putin si-i spun ceva de genul:"ce faci coae" ...
Inteleg ca Teo are probleme in Grecia la Dinotech cu asociatul lui Panos pe care-l stiu lafel de bine, se pare ca i s-a cerut sa iasa din firma acolo si acum umbla vorba ca ar vrea sa faca ceva la Bucuresti.
Ceva de genul Dinotech-Romania.
Teo cat si Panos au fost adusi in Romania prin intermediul lui Florin de la Mastertuner.
Ulterior si-au facut si alti prieteni, relatii, dar eu am o parere nu prea buna in ceea ce priveste seriozitatea lui Teo.
Am motivele mele sa cred asta si nu cred ca ma insel.
Initial au inceput sa aduca piese prin Mastertuner, ulterior datorita relatiei cu Andrei Tentean si prin Racing-Nick.
Andrei din cate stiu eu a preluat aceasta relatie de la Florin.
Poate ca nu intelegeti ce vreau sa spun, nici nu e f simplu dar ma bazez pe logica voastra.
Mi nu-mi plac chestile de genul de sarit ala si ala din schema, iar daca Teo vrea sa faca afaceri cu piese in Romania de ce isi abandoneaza partenerul traditional, Florin in favoarea noului cunoascut Andrei?
E doar o chestie de moralitate si caracter ca doar asa e in afaceri spun unii insa pt mine conteaza.
De la un om care repara masina si mai modifica cate ceva la ea la Bucuresti si arunca cu noroi in cursele si tuningul din Romania nu agreez glume, sau mod de adresare de cartier.

Data înscrierii: 24/Ian/2007
Locație: constanta

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

b b m a scris:
baubau racing a scris:
Se zice MALACA=LABAGIU

esti vorbitor de limba greaca?

eu sunt...si asta inseamna Laughing

skoda octavia II 1.6 mpi
renault clio 1,4 16v
X-team driver
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului LegalRacing -> P R O V O C A R I Ora este GMT + 6 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum