Despre noiObiectiveMembriInscrieriContact
LegalRacing
NoutatiLegislatieMedia CenterTuning & MotorsportEvenimenteReportajeBazarAutoritati
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Provoc Bugatti EB 16/4 Veyron !!!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului LegalRacing -> P R O V O C A R I
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SEBASTIAN
CHAIRMAN

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: B U C U R E S T I

MesajTrimis: Dum Dec 31, 2006 8:43 pm    Titlul subiectului: Provoc Bugatti EB 16/4 Veyron !!! Răspunde cu citat (quote)

Ca sa nu mai existe discutii vreau sa imi exprim disponibilitatea de a ma intrece cu un astfel de monstru.
In speranta ca nu tot ce se spune, e minciuna, sper ca acest model de automobil sa ne onoreze cu prezenta la start.
Vreau sa ma dau cu acest automobil fara ca sa-mi fie frica si nu vreau sa vad cum stau cu el ci vreau sa-l inving la cursa de 402m.Pentru a nu se mai vorbi de no combat sau de frica mi-am manifestat foarte din timp disponibilitatea de a ma intrece cu acest automobil.

Data înscrierii: 06/Apr/2006

MesajTrimis: Dum Dec 31, 2006 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sebastian fara nici o suparare dar unde gasesti in Romania o asea masina ... ?????
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Robertevo8

Data înscrierii: 16/Iun/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Dec 31, 2006 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa vina una daca chiar nu a venit.

Seby iti pui dorintze de Revelion ?

SEBASTIAN
CHAIRMAN

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: B U C U R E S T I

MesajTrimis: Lun Ian 01, 2007 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este una pe drum sau a venit deja.
Sper sa fie si un propietar care nu are nimic de impartit cu mine si sa nu nutreasca complexe.
Cand vine sa stiu din timp si fara sa mai fie cazul sa se joace cu cineva eu il astept sa stabilim detalile unei curse spectacol.

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 6:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa fie un sofer care va accepta provocare ... nu o va tine in garaj degeaba chiar dak a dat o gramada de bani
Sus
sei

Data înscrierii: 20/Apr/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar nu o ia sa o faca muzeu.
100 si-o ia pe coaja de la Seby. Laughing
Sus
George P.

Locație: Bucuresti-Militari-Apusului

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 6:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SEI a scris:
Doar nu o ia sa o faca muzeu.
100 si-o ia pe coaja de la Seby. Laughing

Pun si eu 100 Very Happy

Data înscrierii: 20/Apr/2006

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 3:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca are uraj sa se dea cu maftei dar cu tine nu prea.
Sus
TUDOSE ALX

Data înscrierii: 23/Iun/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer ai sanse mari pe 402m , el face 10 si un pic ceea ce inseamna ca nu e foarte greu de batut , repet pe 402 m .
Virgil_DZ1

Data înscrierii: 25/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TUDOSE ALX a scris:
Sincer ai sanse mari pe 402m , el face 10 si un pic ceea ce inseamna ca nu e foarte greu de batut , repet pe 402 m .

Bugatti face cu cauciucuri de strada ca.10sec, pune-i niste slikuri si sa schimbat smecheria.....
Degeaba punem noi o masina pt. 400m cu una de strada, chiar daca e Bugatti, nu cred ca e o comparatie de loc buna, desi chiar si asa pariez pe Bugatti, fara sa ofensez pe Sebi sau Maf, posibil ca Sebi sau Maf sa se tina cat de cat pe 400m, dar masina aia accelereaza pana la 407Kmh, cu acelasi soft si cauciucuri,restul ce fac???
Opresc la 300Kmh si isi schimba cauciucurile??
Sa fim seriosi, ala face 100 de starturi unul dupa altul si noi schimbam ambreiaje si transmisi la cateva curse!!!!
Inca ceva, exista probabil mii de masini preparate care bat un Bugatti pe 400m, dar asta e tot ce pot acele masini.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului LegalRacing -> P R O V O C A R I Ora este GMT + 6 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum